深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

ZMT4Q有相报告 激战红模再战学升昧 小弟用尽九牛二虎之力完成报告

新手上路

晓DD我胆粗粗学人第一次出远门离开SZ范围,亦第一次学人写包胶,所以写得唔好请LY门指点了。
话说…我听小说个银剪助手系QQ讲夫尾 ^^),即系而家刚转牌既 *^* 好令女同FW好,加上搅校服制,晓DD我忍唔到想去试下系咪真系咁好,不过睇广告相妹纸相头真系一般,我真系睇唔出佢边忽似系红牌,好奇心之下早一日已经book左房同mark左佢,希望银虫助手唔好老点晓DD啦。

我本来订左8点,因为重阳关系,人山人海,我6点钟收工都要搅到8点半先去到,结果妹纸要等我一个钟,因为佢七点半已经俾我打去小说度留左牌,我一到左zmt就飞奔跑去Y光加一酒店…咦喂?小说人呢?我mark左既妹纸呢?原来妹纸等唔到我去左食饭,而小说就非常之忙(后记:小说助手之反骨秘密一阵会公开。

好啦,等小妹纸既时候,有个又肥又矮既四眼仔佢上来mark囡,一直眼超超我,好…晓DD我就睇佢拣边件上房,佢最后拣左个细细粒500蚊既%%号,佢事后食饱出来,当然同我出来时间一样啦,好x(粗口)贱格既眼神望住我同*^*号,O左咀!

好啦,等到妹纸食完饭,好有惊喜既系妹纸比我想象中高好多,差唔多1米7,而且真人居然比张相令女左100倍,完完全全系mcot啰!!妹纸陕西人才19岁,皮肤滑滑,但可能因为妹纸纸,所以佢有d怕羞,一开始佢比较少野讲,佢比个遥控机我叫我自选歌或者А骗,我禁禁下,开左条片出来,我望一望佢,佢话唔梗要啦,你想睇就睇…佢当时晗蓄个样真系非常之甜美,我真系唔明点解d广告相会影到佢咁既样啰?!妹纸原来最令既一面系37面,居然俾我见到呢一面,真系同赤壁小乔玲妹纸有9成似架

之后小说送罐红牛俾我,小说真人真系好令,我饮完罐红牛,开始啦…妹纸一开始就摆动几下身体,慢慢托依服,剩返一条黑under就趴上来,由头到尾,由尾到头吸啜我全身,功力真系有料到wo,我已经俾佢柔软既咀唇同舌投征服左,一路吸,一路发出〔吾…吾…吾…4低1高既敎生,然后佢用佢强劲既舌功向我ОО扫,哗…好柔软呀,第一次咁到位架!跟住佢转去侧面吃肠仔,晗2下就转2下,佢一边吃,一边吾…吾…声真系爽到甩碌呀,系呢个时候,我捉佢对脚过来玩69,妹纸开始有少少抗拒,但最后都配合了,我系咁啜佢under,我一啜佢就缩一缩,我大力拉返佢PP下来继续啜,好有墙报feel,最后佢肥大rou厚的鲍鲍全湿,我亦全力口贲涉,佢成个咀都系子子孙孙,完成一Q,然后 mo 佢玻玻,都几坚挺WO,我果阵胆粗粗扮打电话俾小说关于房钱事宜,然后小弟绝技捕风鬼影手拍下的,可能会黑左D,无办法啦!

下半场,小弟休息一轮开始冲凉仔啦,无错,又系氺牀呀!果D咩BT牌沐浴露LY们都试过晒,可以飞晒佢…不过值得赞系妹纸过程都好细心同好温柔,力度都好到位…但系冲冲下凉,妹纸突然间想用手指通通小弟只眼,我好惊呀,妹纸话,〔哗!夹得好小呀,放松D啦〕,佢跟住用柔软既舌功将眼仔解开,估唔到真系好软,好舒服呀!

之后擦光身子,妹纸上着黑色右或度十足的透视战衣呀!下面仲要专登留返个洞架!!我真的在拍А骗吗!?快D来料啦,来招TA上我下试试妹纸功力,果然经验丰富呀,上上下下,左右左右,完全到家呀!然后到小弟发力了…换左十几个姿态,系咁叼…叼到妹纸一直狂叫,叫到拆天,爽过秋天呀!好玩既系,我拉抵佢件上衣又渣又啜佢玻玻,佢又着返上去,我又拉返落来,重复左好几次,好有墙报FEEL,最后我由幢上面一直叼到落幢,摆出推车姿势,我同佢企系度向前叼,妹纸俾我搅到凌乱既散发,好激动咁问我:你想推去边呀?我话:去沙发啦,然后九浅一深,系咁系沙发上下扌由臿,终于忍唔住啦,报发了第二Q。

跟住同妹纸聊天,佢帮我剪指甲,搓多几下玻玻,过一会炊鸡完场。
时间才10点半,PK啦,要11点起钟,过页先免费,小雪得力助手晕姐姐猛叫我食多一件,但当时晓DD我真系好支力呀,于是我叫佢房照留啦,我落街食个宵夜再决定。

坐电梯落楼途中,杀出个背叛小说的女助手,系咁放生电电我兼问我交换电话,约我等佢2点收工出去HAPPY,四川妹来WO,食得就小系唔好晒啦,本来念住食埋佢当宵夜,呢个女助手果然唔简单,想我带多D客俾佢,唔好经小说手,佢都算卑鄙,我一定会狠狠咁叼爆佢!
到左楼下茶记开餐!

哈…我食饱啦! 好似又有返力SHUIWO
返来银光加一酒店,又见到令女小说,佢又奖我一罐红牛再一次拣妹纸,今次转玩学升昧呀!正话试左件高妹,今次学升昧小系搵件细细粒啦,就你啦!###号,你眼神好X(又系粗口)Y呀,正呀!

入教室…上课啦…妹纸新强人才21,穿起校服好又仁呀!
本来小弟已经完左2Q,得番少少货咋,佢同我玩问问题,输左要除衫架,一件一件咁除,FEEL来啦,音乐响起,我同佢开始扭下扭下咁跳舞起来,互相 mo 对方,佢玻路一般但系鲍大多汁呀!佢眼神一直都好银,SHUI汪汪咁望住我,仲叫左出来呀…呀…呀…我再次举起返晒啦,唔好再磨我下面啦,顶唔顺啦,叫妹纸穿返套校服,似足ΑⅤ咁系咁叼系咁叼,又叫到拆晒天呀!你叫啦,叫啦!子子孙孙又出来啦,完成左第3Q。

跟住,BT牌沐浴露又省略一返,休息一轮,妹纸着上情迷黑斯袜,加上我又好衰咁叫佢又着返件校服,系咁磨,磨下磨下…正呀!又想来料啦,今次佢先上马,然后18般姿势后,摆出油鸡脾式又发涉最后的第4Q,因为小弟已经有心无力,果个反骨女助手唯有约下次再会啦!
长气讲多句,小弟用尽九牛二虎之力完成报告架

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

vvjjcfhhjjhffjnmj

高级会员

vvjjcfhhjjhffjnmj

金牌会员

Duduififfiifofifogoggogo

新手上路

注册会员

小弟用尽九牛二虎之力完成报告架

新手上路