深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

细老都要食架 一日连吊三件发泄下 过程中妹纸都流露出喜悦表情

新手上路

自从上一餐好似吊死木瓜乃之后,连续几次假都被老虎吸住,本应上个星期四开餐又被个立沙八号破坏左,搅到要系屋企做模范生,成24日冇得食加上个古事跌到扒街今日放假一于捉只G发泄下……

中午到左沙嘴嫲瞇话要看档就叫佬工同我先开餐,佢重话可能因为个市跌成咁,呢个月客都少左,心谂连蒲友桑拿 AM 沐足论坛包胶都少左,D LY们可能冇咩心情打字挂,不过都见到退任眉眉系咁出帖好似本地华资帮手顶住个市咁喎,结果今日就反弹922点啦……

食完个高脂G炒牛河就上楼等,第一个妹纸着蓝色衫冇咩腰妹纸,湖南人19才叫“小青”,玻大皮肤白佢特别处系只少矛滑溜西,一手滑落去系咁卒上卒落即刻扯旗,外形近乎一线可惜点都唔肯被我影相,过程都系个D因为都好耐味偛过一臿褥去狂秋猛偛30野左右就交货,万七点真系冇咩心情谈情说爱,落楼同嫲瞇讲声话到处走走等阵再黎……

系味力世界坐103到赛格广场行二个钟又坐番103到沙嘴,上楼嫲瞇又介绍件大玻被我试,第二件着红衫系四川妹佢话22才,叫“家家”……FW算OK啦那双玻都好大下,可惜唔被车又话么西怕氧,被佢炊Q涨,细老被佢炊番起上T又开始偛偛偛,一于吊餐饱发泄下, 点知 ?? 一臿褥去个妹纸就好似做左佩音皇后咁, 重用埋对银眼系咁涉住我,而个咀又加埋D挑豆Xing动作,好似四仔片咁黎挑豆我……

好可惜,我最怕就系太假野接受唔到,我cha 得个二三下使唔使叫到叫High呀,挤放进去得十几下个心一谂番转头就死伙啦,妹纸都好有心机想帮我打出黎,我就系咁猜玻玻又吸住佢个咀同眼神,佢个银档样好鬼杀食,而那双玻又够大,但过唔到自己心里关口点都唔起,结果自己认衰落楼走人……

系士多店见到嫲瞇佢又系问件女FW得唔得,我都唔知点讲只好话系自己事,佢即刻请看入支野,咁当然要红牛啦,咁士多店门口有件女,嫲瞇又推介被我话系家乡货好FW叫我补番数……我吸吸件女个样ok只系瘦左D,又上第三件,妹纸系湖南人20才叫“慧慧”着白衫……

冲完凉尚幢,呢个女好有心机慢慢帮我炊奏,但唔被车同指臿,妹纸瘦底坐系上边 Un 个时好鬼舒服,我猛大只眼睇住只包一下落一下上咁将个九头吞吐,个种快感直涉到头顶神经线,系妹纸好有心机系咁 Un 个细爱又充满生气,我一转身加个枕头大大力系这样挤放进去又完成第二Q啦,呢件妹纸好似好鬼怕丑又鬼咁司文,系挤放进去过程中佢都流露出喜悦表情,而个种感觉系同其它妹纸有D唔同,系一种我见尤怜好鬼晗蓄样,虽然吸手玻但呢件下次会Encall啦……

可惜三件女都唔被我影正面相,呢几张都系拿拿林偷影……呢D女系尾城附近搵食……
系**等地铁时见到件好高鬼妹,佢条红色贴身短裙好有挑豆Xing,个时心谂罗佢黎推车就霜si啰……
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

好想好想,真的是非常期待着  

金牌会员

朋友走后,我在我哥的出租屋里,和一帮在工厂做工的家里面的老乡过了一个郁闷而又无聊的春节之后,就加入了找工作的行列,找了大约有一个月左右,通过广州日报上面的广告,去了一家KTV,做点歌系统,做了大约一年多,由于KTV的女老总和广州的大人物在飞机上闹了矛盾,当时女老总不知道是某大人物,知道借她个胆子她也不敢对人家动手,后来女老总的几家KTV全部的查封了,我也再次光荣的下岗了  

金牌会员

世事无常,不一定,不一定啊  

金牌会员

露点的也能发 口SHUI啊  

金牌会员

支持一下  

金牌会员

昨晚多几分钟的准备,今天少几小时的麻烦。  

论坛元老

原来这样也可以  

金牌会员

哈哈 楼主好涵养  

金牌会员

楼主没经验了吧