深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

同相好惠州爬山 爬得有气无力 差点无半条命和平机票起飞

新手上路

上次写到同相好分开后打的到花街,约好的车好快就到, 坐半个钟车到惠州陈江, 入住酒店仔(唔系地)福酒店, 老友call来要我先去三楼按脚等佢好快到, Ckeck——in酒店120蚊晚, 系房换穿波衫短裤先三落楼, 出电梯见个JS陆汁唔号送客, 二十几岁样几靓下,  有小小大只同大玻, 去到主任仔带入房间, 内有三张按摩椅, 我坐第一张, 老友到后走咗去坐第三张, 老友开JS号码日O发, 我就开陆汁唔号, JS入房日O发号见到我老友,  就自己报双钟, 陆汁唔望下我,  我示意双钟, 我同老友都唔要水浸脚, 老友调低房灯开电视简左套西片睇, 头个钟按头,背,手和脚好正规, 第二个钟JS出去攞条大毛巾覆盖我身上, 将我双脚叉开围着囡条腰, 小无双顶着囡个肚,  佢开始按大比, 穿过波衫按我小肚同双Lin头, 再按返小肚跟手隔着波裤捉小无双按,  我望下老友佢正闭目养神, 唔知佢系唔系按紧同样野,  因为我同老友两家人好熟, 我从来唔同佢去风月场所, 连讲都唔会, 因比老虎知就大零乐!  见佢咁我都闭目由得JS捉蛇, 捉捉下囡扒左系我心口, 佢那双玻顶实我个肚,  咁我顺手揇着佢, 身都好结实, 那双玻都好顶,  因有其它人在唔敢太狠, 双手只在囡背后扫下扫下, 揇左一阵, 囡又再捉过, 囡控制得好好, 冇想出的感觉, 就咁揇下捉下好快时间又到, 睇下表都成11点几,  听日要早起身去行山, 早啲返房瞓, 比钱每位85蚊, 半机餐低到烂!  返到房马上冲凉, 同老友一人一张床, 好快就去左搵周公个女!

7点起身, 去食些小野后, 叫师傅车去谢岗银瓶山森林公园

车到公园入口检查站, 站员话唔比带打火机入内, 唔比吸烟!  车到第一停车场, 落车叫师傅3个钟头后返来接我哋, 每人10蚊转坐电动车再上行山起点牛头潭桥, 到达刚好8点半正式开始起行! 全程石板梯级, 天气好好, 唔热有些微风, 几舒服下!

行下饮下水, 一个钟多小小已到穗花亭, 好easy作喎,  点知都未讲完到左云梯下面就知到PK喇, 条石级梯直到呀! 唔系一条系十条八条喎!

无法啦为有每行半条梯就坐休息下, 行下行下大比肌肉开始痛,  上完直梯以为到达, 原来离山顶锺有一段石梯,  都行到咁死都要上啦!

就望着山顶系咁行, 连行带扒终于到达DG-第一峰顶, 立刻瞓系地唔识动, 以为自己死Q左,  件衫湿到褛出水,  好Q幸苦不过风景好好, 的野花都好靓!  由云梯底行到顶要用个几钟,! 系山顶有几个国内男女, 男穿shirt衫西裤皮鞋, 女穿衫裙高跟鞋, 好像去饮多行山喎,  佢哋上顶冇乜嘢咁, 我哋冇咗半条命,  年纪大咗唔到你牙擦!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

金牌会员

有什么服务和多少钱啊  

金牌会员

支持一下吧  

金牌会员

水至清则无鱼,人至贱则无敌!  

金牌会员

非常有感触。  

金牌会员

我的啦嘿嘿  

金牌会员

一个有信念者所开发出的力量,大于99个只有兴趣者。  

金牌会员

也许似乎大概是,然而未必不见得。  

金牌会员

太棒了!  

金牌会员

安全吗?没仙人跳吧?